Vorige

Mensen. Maatwerk. Materieel. Dura Vermeer Materieel

Volg ons op social

Over ons

Haaften, Cruquius
150 Medewerkers

Dura Vermeer Materieel (DVM) beheert het materieel van Dura Vermeer. Met ruim 150 collega’s werken wij vanuit Haaften, Cruquius, 's Gravendeel en Rijssen.   

Van afzethek tot accuboormachine, van schottenkeet tot stempel, van (elektrische) asfaltmachine tot EHBO set. Door een slimme, kwalitatief hoogwaardige materieelinzet leveren wij een bijdrage aan het succes van Dura Vermeer Bouw- en Infraprojecten.   

Samen met onze klanten, kijken we naar de optimale inzet van het materieel. We hebben immers een gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat het project veilig, efficiënt, duurzaam en betaalbaar wordt uitgevoerd.  

Verhuur materieel

In onze hubs in Haaften & Cruquius en de steunpunten in 's-Gravendeel en Rijssen staat een breed assortiment aan eigen materieel. De producten zijn eenvoudig te huren via het Materieel Portaal of door te bellen met de Materieel specialisten. Daarnaast faciliteert Dura Vermeer Materieel inhuur van derde partijen om zo zeker te zijn dat er altijd passend, veilig én gekeurd materieel op de bouw staat. Een actueel overzicht van het gehuurde materieel per werk is te vinden in het Materieel Portaal.  

Onze adviesteams

Bijzonder. Betrokken. Bekisting.

Van kunstwerk tot woningbouw of appartementenblok, tankput tot utiliteitsgebouw, poer tot brugdek, windmolenfundaties of specifieke betonvormen: de Dura Vermeer Bekisting & Engineering specialisten zijn van alle markten thuis. Met een praktische instelling en een kritisch oog, gaan we op zoek naar de beste oplossing voor het project. 

Voor een goede bouwplaats inrichting.

De bouwplaats is als een tweede thuis voor onze collega’s en een visitekaartje van Dura Vermeer. Bovenal moet de bouwplaats veilig en praktisch ingericht zijn. Of het een uitgestrekt infrawerk betreft of juist een postzegellocatie; de collega's van Bouwplaats inrichting zijn specialisten in het praktisch inrichten van de bouwplaats zodat onze collega's zich kunnen richten op het bouwproces. 

 

Creatieve constructies en excellente engineering.

Het DVM constructieteam bouwt stalen hulpconstructies met een specialisatie in unieke (technische) oplossingen, zowel in de werkplaats als op locatie. Er wordt meegedacht om te komen tot de juiste oplossing voor het project in praktisch, technisch en financieel opzicht. Van leuningwerk tot het project specifiek ombouwen van materieel. Van frames en laswerk tot zakbakens en damwanden, wij denken mee en ontzorgen.

Veilig omhoog met onze Kranen & Liften.

Ze zijn van kilometers afstand te zien: de iconische Dura Vermeer kranen. Als logodragers steken ze boven de projecten uit, in het iconische groen-geel. Deze kranen worden vakkundig gepland en geplaatst door de collega's van het team Kranen & Liften. Wij denken mee over de meest effectieve kraaninzet op het project wat betreft opstelling, type, reikwijdte, capaciteit en andere aandachtspunten. 

Het plaatsen van een lift is een specialisme. Met de begeleiding van het team Kranen & Liften staat de meest veilige lift op het project en is deze op de juiste manier geïnstalleerd. Dura Vermeer Materieel ontzorgt tijdens het proces van A tot en met Z.

Bekijk hier hoe Dura Vermeer Materieel ondersteunt op het project Uithoornlijn
Dag van de Veiligheid 2022, hijsen en verticaal transport, opgenomen in Haaften
Een rondleiding door onze vestiging in Haaften
Een rondleiding door onze vestiging in Cruquius
Dag van de veiligheid 2022, opgenomen in onze loods in Haaften
Dé Dura Vermeer 1-april grap van 2019

Werken bij Dura Vermeer Materieel

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!