Vorige

Mensen. Maatwerk. Materieel. Dura Vermeer Materieel

Volg ons op social

Over ons

Haaften, Cruquius
150 Medewerkers

Al het eigen materieel van Dura Vermeer wordt beheerd door Dura Vermeer Materieel (DVM). Met ruim 150 collega's en vestigingen door het hele land, verzorgen we dagelijks het veiligste, duurzaamste en meest praktische materieel voor de Dura Vermeer projecten. 

We hebben honderdduizenden materieelstukken in eigen bezit. Van afzethek tot accuboormachine, van schottenkeet tot stempel, van elektrische asfaltmachine tot EHBO set. Het komt allemaal bij ons vandaan. We zijn er trots op dat we op deze manier een bijdrage leveren aan het succes van de Dura Vermeer Bouw-, Infra- en Techniekprojecten.

Samen met onze klanten, de Dura Vermeer projecten en de combinatiewerken, kijken we naar de beste inzet van het materieel. Zo werken we met onze collega's op de projecten naar hetzelfde doel: ervoor zorgen dat het project veilig, efficiënt, duurzaam en betaalbaar wordt uitgevoerd.  

Verhuur materieel

In onze hubs in Haaften & Cruquius en de steunpunten in 's-Gravendeel, Drachten en Rijssen staan de eigen materieelstukken die we op voorraad hebben. Deze producten zijn eenvoudig te huren via het Materieel Portaal of door te bellen met de Materieel specialisten. Hebben we het materieel niet zelf? Dan zorgen we dat het er komt in samenwerking met één van onze partners! Zo zorgen we dat er altijd passend, veilig én gekeurd materieel op de bouw staat. Een actueel overzicht van het gehuurde materieel, inclusief dat van onze partners, is te vinden in het Materieel Portaal.  

Logo

Kom jij aan onze graafmachine sleutelen?

Of ga je voor de perfecte las? We zoeken collega's voor ons hechte team in Haaften en/of Cruquius.

Kom werken bij Dura Vermeer Materieel!

Onze adviesteams

Bijzonder. Betrokken. Bekisting.

Van kunstwerk tot woningbouw of appartementenblok, tankput tot utiliteitsgebouw, poer tot brugdek, windmolenfundaties of specifieke betonvormen: de Dura Vermeer Bekisting & Engineering specialisten zijn van alle markten thuis. Met een praktische instelling en een kritisch oog, gaan we op zoek naar de beste oplossing voor het project. 

De ontwerpen komen tot leven in onze eigen timmerwerkplaats

Samen kijken we naar de meest effectieve oplossing voor jouw project

Voor een goede bouwplaats inrichting.

De bouwplaats is als een tweede thuis voor onze collega’s en een visitekaartje van Dura Vermeer. Bovenal moet de bouwplaats veilig en praktisch ingericht zijn. Of het een uitgestrekt infrawerk betreft of juist een postzegellocatie; de collega's van Bouwplaats inrichting zijn specialisten in het praktisch inrichten van de bouwplaats zodat onze collega's zich kunnen richten op het bouwproces. 

 

Zoveel materieel, het liefst in ons groen-geel

Elektrisch transport naar de bouwplaats wordt steeds vaker de norm

Creatieve constructies en excellente engineering.

Het DVM constructieteam bouwt stalen hulpconstructies met een specialisatie in unieke (technische) oplossingen, zowel in de werkplaats als op locatie. Er wordt meegedacht om te komen tot de juiste oplossing voor het project in praktisch, technisch en financieel opzicht. Van leuningwerk tot het project specifiek ombouwen van materieel. Van frames en laswerk tot zakbakens en damwanden, wij denken mee en ontzorgen.

Op maat gemaakt in onze constructiewerkplaats

Alles voor een tevreden collega

Veilig omhoog met onze Kranen & Liften.

Ze zijn van kilometers afstand te zien: de iconische Dura Vermeer kranen. Als logodragers steken ze boven de projecten uit, in het iconische groen-geel. Deze kranen worden vakkundig gepland en geplaatst door de collega's van het team Kranen & Liften. Wij denken mee over de meest effectieve kraaninzet op het project wat betreft opstelling, type, reikwijdte, capaciteit en andere aandachtspunten. 

Het plaatsen van een lift is een specialisme. Met de begeleiding van het team Kranen & Liften staat de meest veilige lift op het project en is deze op de juiste manier geïnstalleerd. Dura Vermeer Materieel ontzorgt tijdens het proces van A tot en met Z.

In huisstijl of neutraal?

Jouw project naar grote hoogten

Bekijk hier hoe Dura Vermeer Materieel ondersteunt op het project Uithoornlijn
Dag van de Veiligheid 2022, hijsen en verticaal transport, opgenomen in Haaften
Een rondleiding door onze vestiging in Haaften
Een rondleiding door onze vestiging in Cruquius
Dag van de veiligheid 2022, opgenomen in onze loods in Haaften
Dé Dura Vermeer 1-april grap van 2019

Werken bij Dura Vermeer Materieel

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Facilitaire Bedrijven

Marco Tieleman

Vestigingsmanager Regio Gelderland
Bouw & Vastgoed / Infra

Bas Jansen

HR Business Partner Regio Gelderland
Bas Jansen
Facilitaire Bedrijven

Daniëlle van Dooren

Commercieel Manager | Dura Vermeer Materieel Regio Heel Nederland
Daniëlle van Dooren