Vorige

TRAINEE WORDEN BIJ DURA VERMEER RENOVATIE MIDDEN WEST

Begin je carrière, maak meer impact

Heb je net je diploma behaald en ben je klaar om je carrière te starten op een plek waar je echt verschil kunt maken? Sluit je aan bij Dura Vermeer Renovatie Midden West en stap in een traineeship waar je direct bijdraagt aan innovatieve en duurzame renovatieprojecten.

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Dura Vermeer Renovatie Midden West krijg je de kans om te werken aan uitdagende renovatieprojecten. Van de transformatie van historische wooncomplexen in Amsterdam tot de modernisering van onderwijsinstellingen en de ontwikkeling van duurzame woonruimtes, jouw werk heeft impact. Tijdens het traineeship leer je alle aspecten van het bouw- en renovatieproces kennen, begeleid door ervaren professionals en ondersteund door een team dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

GA NAAR DE VACATURE

 

Diverse projecten

Bij Dura Vermeer Renovatie Midden West werk je aan een breed scala van uitdagende projecten, van de renovatie van historische buurten zoals de Van der Pekbuurt in Amsterdam tot de modernisering van onderwijsinstellingen zoals MBO Utrecht.

Impact maken

Je draagt bij aan belangrijke verduurzamingsprojecten zoals de transformatie van het REC-P gebouw van de Universiteit van Amsterdam, die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook de maatschappij duurzaam beïnvloeden.

Professionele ontwikkeling

Het traineeship is ontworpen om je door verschillende aspecten van de bouw- en renovatiesector te leiden, waarbij je praktische ervaring opdoet en leert van ervaren professionals.

Innovatie en duurzaamheid

Je werkt bij een voorloper in de sector die innovatieve oplossingen en duurzame bouwpraktijken toepast, zoals gezien bij de ontwikkeling van energiezuinige woningen in de Bouwmeesterbuurt in Almere.

Betrokkenheid bij de buurt

Projecten zoals de Kameleon basisschool in Zwanenburg tonen de betrokkenheid van Dura Vermeer bij het creëren van een waardevolle community-school, wat je de kans geeft om direct bij te dragen aan de verbetering van leefomgevingen.

Uitdaging en ondersteuning

Het traineeship biedt een perfecte balans tussen uitdaging en ondersteuning, waardoor je snel leert en groeit binnen een ondersteunende omgeving.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Je wordt deel van een organisatie die actief bijdraagt aan maatschappelijke doelen, zoals het verbeteren van ouderenzorg in projecten zoals d'Oude Raai.

Dynamische werkomgeving

De variatie in projecten zorgt voor een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, perfect voor diegenen die houden van een uitdaging en zich willen inzetten voor zinvolle verandering.

Van afstuderen naar traineeship, zo kan het ook!

JOUW ROL

Als trainee bij Dura Vermeer Renovatie Midden West werk je samen in multidisciplinaire teams aan projecten die niet alleen bouwkundige expertise vereisen, maar ook een scherp oog voor de behoeften van de gemeenschap en de omgeving. Je bent betrokken bij:

Het ontwerpen en plannen van renovatieprojecten

Het ondersteunen van projectmanagement taken

Directe interactie met klanten en stakeholders

Het toepassen van innovatieve oplossingen om projecten efficiënt en duurzaam uit te voeren

Naast je kantoorwerkzaamheden ook een dag in de week op de bouw. Dat kan!

ZO KAN HET OOK:

Naast je kantoorwerkzaamheden ook een dag in de week op de bouw. Anna de Boer, werkzaam bij Dura Vermeer Renovatie Midden West als trainee, deed het gewoon! Op iedere woensdag was Anna te vinden op de bouwplaats van Het Hof van Descartes Ymere in Amsterdam. Elke week liep ze met een andere timmerman mee die stuk voor stuk veel ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in meerdere aftimmerwerkzaamheden.

LEES HIER OVER ANNA'S TRAINEESHIP

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, recent afgestudeerden met een achtergrond in Bouwkunde, Civiele Techniek, Architectuur of een gerelateerde studie, die gedreven zijn om te leren en te groeien binnen de dynamische wereld van renovatie en transformatie. Je bent creatief, oplossingsgericht en hebt een passie voor duurzaamheid en innovatie in de bouwsector.

Doe mee!

Start in een omgeving waar je professioneel kunt groeien terwijl je werkt aan projecten die de levenskwaliteit van mensen direct verbetert! Meld je aan voor het traineeship bij Dura Vermeer Renovatie Midden West en bouw mee aan de toekomst.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!