Vorige

Dura Vermeer Vastgoed

Volg ons op social

Wie wij zijn

Utrecht Leidsche Rijn

Dura Vermeer Vastgoed vervult met een team van ca. 40 professionals een centrale en verbindende rol binnen de Divisie Bouw & Vastgoed. Wij werken landelijk vanuit het nieuwe Dura Vermeer Inspiration Center in Utrecht. Onze specialisten richten zich op drie aandachtsgebieden; de ontwikkeling van commercieel vastgoed, gebiedsontwikkeling & -transformaties en complexe utilitaire bouwwerken.

Commercieel vastgoed

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed-concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende en betekenisvolle werkomgevingen in een flexibel en duurzaam gebouw. Stijlvolle ‘iconen’ die hun imago op de arbeidsmarkt versterken.

Verwachtingen waarmaken

Ondertussen verandert ook de vastgoedketen in hoog tempo. De rol van de projectontwikkelaar als schakel tussen klant en bouwer wordt minder belangrijk. Klanten willen ontwerp en bouw zoveel mogelijk bij één partij onderbrengen. Zo behouden ze overzicht over het gehele proces en weten zeker dat wat ze verwachten ook is wat ze krijgen.

DuPont

Als bouwende ontwikkelaar leveren wij dan ook maximale waarde voor onze klanten door zowel design, engineering als build te realiseren. Samen met klanten ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer grote nieuwbouwprojecten voor de kantoren- en utiliteitsmarkt. We hebben inmiddels tientallen spraakmakende iconen voor (inter)nationale klanten op onze naam staan. Vaak gerealiseerd onder hoge tijdsdruk, uitdagende marktomstandigheden en met een gegarandeerd kostenplafond.

Waarom kunnen wij dat?

Omdat wij als vastgoedpartner de verantwoordelijkheid nemen voor het totale project. Van design tot en met realisatie. We begrijpen en beheersen de uitdagingen in iedere fase. Daarmee nemen we onze klanten werk en zorg uit handen.

Grote, ambitieuze projecten komen niet als vanzelf van de grond. Als zo’n project zich voordoet, dan kunnen onze klanten vertrouwen en bouwen op gedegen expertise, ervaring en een gecommitteerd team dat vanaf begin tot eind 100% betrokken is. Dura Vermeer heeft alle expertise in huis. Waar nodig kunnen we ook als risicodragend partner participeren. Projecten leveren we op binnen de afgesproken tijd en conform de kwaliteitseisen en de vooraf vastgestelde kosten.

Gebiedsontwikkeling

In de visie van Dura Vermeer moeten nieuwe gebieden waarde toevoegen aan het bestaande; economisch, sociaal en maatschappelijk. Dat vraagt om een integrale aanpak bij het verbinden van functies, disciplines, stakeholders en (financiële) belangen. Een complex proces waar de zaken in samenhang moeten worden beschouwd en waar het resultaat er één moet zijn van een omgeving waar het gezond, veilig en comfortabel wonen is. Bij Dura Vermeer hebben we veel ervaring met zowel grootschalige als kleinschalige gebiedsontwikkeling. Van het meedenken in de initiatieffase, het doen van haalbaarheidsonderzoek tot projectontwikkeling en realisatie. In sommige gevallen zijn we zelfs bereid om een risicodragende rol op ons te nemen.

Dura Vermeer Vastgoed ondersteund de ontwikkelaars en ontwikkelmanagers van de vier nieuwbouw- en ontwikkelbedrijven met specifieke kennis op het gebied van onder meer grondexploitaties en transformaties. Het creatieve team van onze eigen Design Studio werkt nauw samen met onze Marketing & Verkoop-professionals aan de ontwikkeling van toekomstbestendige concepten voor de leefomgevingen van morgen.

 

Complexe U-Bouw - Grote Projecten

Het team Grote Projecten bestaat uit gedreven en ervaren vakspecialisten met werkmaatschappij-overstijgende kennis en expertise die een onmisbare bijdrage leveren aan de verwerving en realisatie van complexe utilitaire bouwprojecten. We spelen vanuit het tenderbureau een belangrijke rol in de acquisitie van deze projecten maar leveren ook specialisten voor zowel de engineerings- als realisatiefase.

Werken bij Dura Vermeer Vastgoed BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.