Vorige
Nieuws

Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt hoogwaardige Life Science gebouwen

De afgelopen jaren heeft Dura Vermeer veel ervaring opgedaan als ontwikkelende bouwer van hoogwaardige Life Science en High Tech gebouwen. Door de hoogwaardige projecten als DuPont Nutrion & BioScienses, Unilever Global Foods Innovation Center, Genmab, Differ en de plannen voor Nexus in Leiden, zien opdrachtgevers in ons een betrouwbare partner om de projecten te verwezenlijken. Dit is nog maar kleine greep uit onze hoogwaardige projecten waar wij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en de bouw.

Leiden Bio Science Park

Met deze gerealiseerde projecten en de ervaring die we hebben opgedaan, is het onze ambitie om verder te ontwikkelen en te bouwen aan het Leiden Bio Science Park. We kijken terug op onze oplevering vorig jaar van DuPont (tegenwoordig IFF) en kijken uit naar onze volgende ontwikkeling in het Leiden Bio Science Park, het snelst groeiende Nederlandse Science Park dat tot de Top 5 van Europese Scienceparken behoort.

NEXUS gaat van start

Direct naast DuPont, wordt op het Leiden Bio Science Park, het kantoor en laboratorium (MLII) Nexus ontwikkeld. Dit is een hoogwaardig labgebouw op het Leiden Bio Science Park. NEXUS wordt, evenals de succesvolle voorloper DuPont, risicodragend ontwikkeld en ontworpen door Ector Hoogstad Architecten, in opdracht van Dura Vermeer en biedt bijna 9.000 m2 VVO. Het gebouw omvat vier lagen waarop maximaal twee huurders per laag zich kunnen vestigen. Het is de ambitie om in het tweede kwartaal van 2022 de realisatie te starten en in de zomer van 2023 op te leveren.

What’s Next

Naast Nexus werkt Dura Vermeer ook aan andere Life Science projecten waaronder OPCW op het Heron Business Park. 

Meer informatie over Nexus op:

nexusleiden.nl

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!