Vorige
Nieuws

Totaalaanbieder Dura Vermeer Railinfra versterkt zich met stationsinfra & installatie dienstverlening

Perron Den Haag Holland Spoor

Dura Vermeer Railinfra biedt vanaf nu stationsinfra & installatietechniekdienstverlening in huis aan. Door deze disciplines in huis te halen versterkt Dura Vermeer Railinfra haar positie als totaalaanbieder voor het spoor.

 

Breed dienstenportfolio

Dura Vermeer Railinfra heeft haar positie als totaalaanbieder versterkt door haar dienstenportfolio uit te breiden met statonsinfrawerkzaamheden en elektrotechnische installaties. Hierbij kan gedacht worden aan het verlengen van perrons, het aanpassen van keerwanden en hellingbanen inclusief de bijbehorende elektrotechnische installaties zoals het realiseren van verlichting, camera-en omroepsystemen op perrons, stationshallen en pleinen.

Eén aanspreekpunt

Bekend met wensen en processen in de spoormarkt

Integrale dienstverlening

Verstand van spoor, infra én installatietechniek

Voordelen van de totaalaanbieder

Dura Vermeer Railinfra treedt dit nieuwe marktsegment binnen met haar bekende voordelen. Klanten hebben contact met één aanspreekpunt die de wensen en processen in de spoormarkt goed kent. Bovendien kunnen klanten vertrouwen op een integrale dienstverlening met processen die nog beter op elkaar zijn afgestemd.

‘Projecten in stationsomgevingen zijn vaak uitdagend vanwege de samenkomst van verschillende disciplines, beperkte ruimte en een korte doorlooptijd. Een totaalaanbieder, met verstand van spoor, infra én installatietechniek is bepalend voor het behalen van succes. We zien dat de vraag naar dit type werken in de markt is toegenomen. Dit was voor ons de uitgelezen kans om de disciplines stationsinfra en installatietechniek in huis te halen en ons portfolio uit te breiden’, aldus Remko Uenk, directeur van Dura Vermeer Railinfra.

Direct succes met omroepverbeteringstraject

De toevoeging van de discipline stationsinfra & Installaties aan het dienstenportfolio werpt al direct zijn vruchten af. ProRail heeft namelijk een project aan Dura Vermeer Railinfra gegund waarbij de omroepinstallaties van zeven stations worden vervangen. Het gaat om een omroepverbeteringstraject op de stations Den Helder, Zandvoort, Amsterdam RAI, Barendrecht, Roosendaal, ‘s-Hertogenbosch en Venlo. Naast werkzaamheden worden tevens werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk van ProRail uitgevoerd en worden technische ruimtes bouwkundig onderhanden genomen.

1
2
Lees meer van Dura Vermeer Railinfra Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!