Vorige
Nieuws

Van bouwpakketje naar een echte bouw: deze kleine bouwers beleefden het!

Deze week kregen we hoog bezoek op de bouwplaats van het sloop-nieuwbouwproject Jerusalem in Nijmegen. Collega Nilgün gaf een presentatie in de klas over wat we als bouwer doen en hoe hun wijk wordt opgeknapt. Alle kinderen van de buurtschool de Zonnewende kwamen vervolgens op de bouwplaats kijken, waar collega Pien liet zien hoe het eraan toe gaat op een echte bouw. De kinderen kregen allemaal een mini-Jerusalemhuisje mee, die ze zelf in elkaar kunnen zetten.

Nieuwsgierig? Download hier het huisje om samen met je kids in elkaar te zetten!

Nieuwe stek op vertrouwde plek

Comfortabel, duurzaam en als eerste bestaande buurt in Nederland van het aardgas af. In de buurt Jerusalem in Nijmegen realiseren we samen met woningcorporatie Talis 220 nieuwe sociale huurwoningen op de fundering van de bestaande woningen. Binnen enkele dagen slopen en bouwen we nieuwe woningen middels ons concept Blokje Om. De woningen zijn gebaseerd op houtskeletbouw. Dit is duurzaam, comfortabel en maakt het mogelijk om snel te bouwen. Om ze aardgasvrij te maken, gebruikt Talis een combinatie van beproefde technieken, die nog niet eerder op deze manier zijn toegepast. 

Proefblok digitaal te bekijken

Het proefblok is klaar en digitaal te bekijken. Lees daar meer over op www.nieuwbouwjerusalem.nl. Je kunt met je muis door de woning navigeren.

Tekenwedstrijd

Onlangs werden de kinderen van de Zonnewenden ook betrokken met een tekenwedstrijd. De twee mooiste tekeningen zijn groot op bouwketen bevestigd.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.