Vorige
Bosbad

Wonen in Het Bosbad

Wonen in Het Bosbad is een woondroom die werkelijkheid wordt.

Meerhoven in Eindhoven
2020-2022
Bedrijfsleven
Samenwerkingscontract
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

Aan de rand van de groene wijk Meerhoven ontwikkelt Kikx een iconisch kleinschalige appartementengebouw met bijzondere vormgeving, die in deze bosrijke omgeving uitstekend tot zijn recht komt. 

Aan de Bosgors in Eindhoven bouwt Dura Vermeer Bouw Zuid 20 lichte en luxe appartementen en een groene binnentuin. Het ontwerp tekende Gaaga Architecten uit Delft. Met het ontwerp “Het Bosbad’ won de ontwikkelaar de ontwerpwedstijd ‘Wonen in een beeldentuin’ als onderdeel van Bosrijk. Een schitterend plan waarbij de architectuur geïnspireerd is op de natuur en kwaliteit voorop staat.

Shinrin-Yoku

Dit duurzame woongebouw is bijzonder in alle opzichten. Het ontwerp is geïnspireerd op het Japanse gebruik Shinrin-Yoku, waarbij je je volledig met je zintuigen onderdompelt in het bos om tot rust te komen. De houten gevel van het gebouw lijkt op te gaan in de bomenrijke omgeving. Duurzaam, energiezuinig en elegant in haar verschijningsvorm.

Oplevering in 2022

De bouw van de het bijzondere appartementencomplex is in volle gang. De duurzame, lichte en energiezuinige appartementen worden naar verwachting in 2022 opgeleverd.

Meer weten?

Heb je interesse in de woningen in dit project? Bekijk het aanbod op de projectwebsite van Het Bosbad. 

BEKIJK DE projectwebsite

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Robert-Paul Jansen

Hoofd vastgoed- en gebiedsontwikkeling Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland, Regio Limburg
Robert-Paul Jansen