Vorige
Nieuws

Kleurplatenwedstrijd Hof van Descartes

Op zaterdag 21 januari gaan we struikroven in de Descartesbuurt in Amsterdam! Samen met Ymere en de stichting Struikroven steken we deze dag de handen uit de mouwen!

De flats in de Descartesbuurt worden duurzaam gerenoveerd. Het groen, wat eventueel zal verdwijnen bij de renovatie, gaan we redden! De planten verdienen het om verder te groeien en het groen in je tuin of balkon is fijn voor de vogels, vlinders en bijen.

Naast het harde werken, maken we er ook een gezellige dag van voor jong en oud. Voor de kids zijn er genoeg leuke activiteiten te vinden op deze dag!

Doe je mee?

Kleurplatenwedstrijd

Na de renovatie is de wijk weer helemaal fris en nieuw, maar we willen alle creatieve kinderen vragen om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd en de wijk nu al op die manier ook echt meer kleur te geven! Op de plaat vind je nu en appartementenblok terug, maar nu nog leeg en kaal! Wat zouden jullie er van maken? We zijn erg benieuwd! De roversbende staat op de kleurplaat al in de startblokken!

De plaat is hieronder te downloaden of vanaf vrijdag 14 januari af te halen in de bouwkeet op de Hegelhof!

Lever je tekening tijdens het Struikroven op 21 januari in. Dit kan op het grasveld tussen de Herderhof en de Immanuel Kanthof! Op 30 januari maken we op deze website de winnaars bekend! Er zijn leuke prijzen te winnen!

Houd de site dus goed in de gaten! Wellicht ben jij 1 van de gelukkigen! Veel tekenplezier!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.