Vorige
Nieuws

Age Vermeer en Job Dura vieren 25 jaar fusie Dura Vermeer

Familie ben je en blijf je, zo ook bij familiebedrijf Dura Vermeer. Niet alleen als je er werkzaam bent, ook als je al van je pensioen geniet. Daarom vierden Age Vermeer en Job Dura het 25-jarig jubileum van de fusie met de oud-collega's die destijds aan de basis stonden van deze succesvolle fusie. Dit vond plaats tijdens de 'Dura Vermeer Seniorendag’ van de divisie Infra. Een dag die in het teken stond van bijpraten en herinneringen ophalen met ruim 250 oud-collega’s en hun partners.  

Een mooie gelegenheid voor Age Vermeer en Job Dura om te laten zien hoe het nu met het bedrijf gaat en stil te staan bij de veranderingen die door de jaren heen hebben plaatsgevonden. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit; ontwikkelingen waar 25 jaar geleden minder focus op lag of zelfs nog geen sprake van was. Net als de ontplooiing van activiteiten in de haven- en industriesector, de renovatiemarkt en dijkverzwaringen. We ontwikkelden een eigen ontwerpbureau en verbinden steeds meer start- en scale-ups aan het bedrijf, zoals snellaadplein WattHub voor elektrische vrachtwagens en zwaar bouwverkeer.

aandacht en betrokkenheid

De resultaten van de inspanningen die 25 jaar geleden zijn getoond, zijn nog steeds zichtbaar. Zelfs nu er ruim 3.000 medewerkers in dienst zijn, blijft Dura Vermeer een familiebedrijf. Aandacht en betrokkenheid zijn net als toen een belangrijk speerpunt. Bij het benoemen van de omzet die in 2022 is behaald, werd er hier en daar in de zaal geklapt. Niet beseffende dat juist zij, de oudgedienden, daar medeverantwoordelijk voor zijn.  

‘Ongelooflijk trots ben ik op ons bijna 170 jaar vakmanschap, waaraan velen die hier vandaag aanwezig zijn hebben meegewerkt en bijgedragen. Deze senioren hebben een belangrijke rol gespeeld in de continuïteit van ons familiebedrijf en het is altijd goed om de gezichten achter de succesvolle projecten weer eens te zien en te spreken,’ zegt Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur. 

Mooie herinneringen 

Rondom het officiële gedeelte was er voor de ruim 250 oud-collega’s en partners ook tijd om (na al die jaren) weer eens bij te praten. Tijdens de inloop waren de blikken gericht op de entree en werd er van alle kanten gezwaaid wanneer er een bekende binnenkwam. Onder het genot van een stevige lunch werden herinneringen opgehaald, groepchats aangemaakt om nog eens af te spreken en vooral heel veel gelachen.

‘Deze Seniorendag gaat om ontmoeten, verhalen ophalen en waardering uitspreken. Want zonder deze 250 ambassadeurs was Dura Vermeer niet geworden wat het nu is: een van de meest innovatieve bouwers van Nederland. Sommige aanwezigen hebben 30, 40 of zelfs wel 50 jaar voor de ‘familie’ gewerkt. Dat vind ik een heel groot compliment,’ vertelt Age Vermeer, oud-directeur divisie Infra.

Hoor zelf hoe onder andere Bert, Siska, Ben en willy terugkijken op hun carrière in onderstaande video!

1
6
Lees meer van Dura Vermeer Divisie Infra Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!