Vorige
Nieuws

Dura Vermeer Railinfra nu ook erkend ontwerper voor ProRail

Dura Vermeer Railinfra nu ook erkend ontwerper voor ProRail

Het is een hele mond vol: 'Ontwerp Spoordragende Civieltechnische Constructies t.b.v. Geïntegreerde Contracten' en 'Ontwerp Niet-Spoordragende Civieltechnische Constructies en Utilitair t.b.v. Geïntegreerde Contracten'. Dura Vermeer Railinfra kan met trots vermelden dat de erkenning voor beide categorieën per 2 mei 2021 een feit is. Dura Vermeer prijkt nu niet alleen als uitvoerende partij op de 'lijst van erkende ondernemers' op de website van ProRail, maar voor het eerst ook als ontwerpende partij. 

Dura Vermeer Railinfra combineert voor de erkenningen de kennis en vaardigheden van het ontwerpbureau bij Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten met de eigen expertise van Railinfra en bijbehorende processen. Inhoudelijk gaat de erkenning immers over grondwerken, bruggen, tunnels, gebouwen en dergelijke objecten die Dura Vermeer al sinds jaar en dag ontwerpt en realiseert voor niet-ProRail projecten.

Met deze erkenningen faciliteert het ontwerpbureau binnen Dura Vermeer Railinfra zijn projecten voor de realisatie van maximaal veilige en betrouwbare railinfrastructuur.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.