Vorige
Blog

Jordy Hoogendoorn: “Meebouwen aan een ambitieuze organisatie”

Jordy Hoogendoorn houdt ervan om dingen te maken. Als kostendeskundige elektrotechniek kan hij volop meebouwen aan de jonge organisatie die Dura Vermeer Techniek is. Hij werkt vier dagen per week, wat wel zo prettig is voor de vader van drie kinderen.

Jordy is calculator geweest in verschillende bedrijven. Hij wilde graag 32 uur per week gaan werken, maar bij zijn vorige werkgever was dat niet mogelijk. Via Dennis Schuiling, manager installatietechniek en een bekende van Jordy, hoorde hij dat Dura Vermeer Techniek op zoek was naar een kostendeskundige elektrotechniek. “Ze vonden het prima dat ik vier dagen per week aan de slag zou gaan. Ideaal, want wij hebben drie basisschoolkinderen. Vrijdag is mijn vrije dag.”

Meebouwen

“Ik werd vooral getriggerd door het feit dat Dura Vermeer Techniek een nieuw bedrijf is”, vervolgt Jordy. “Het is leuk om hieraan mee te mogen bouwen en technische oplossingen te mogen verzinnen voor uitdagingen die er zijn. Zo heb ik ons systeem opgezet om automatisch, en dus sneller, te kunnen calculeren. Daar was ik vanuit mijn vorige baan al mee bekend.”

Innoveren

“Momenteel zijn we aan het kijken hoe we de calculatie en het 3D-ontwerp kunnen integreren. Alweer een mooie uitdaging, waarin we bovendien vooroplopen. We zijn ambitieus en willen tot de 5 beste installateurs in Nederland gaan behoren. De lat ligt hoog, en het is mooi om daar vanuit mijn functie mee invulling aan te geven.”

Kwaliteit

Dura Vermeer Techniek heeft op dit moment twee kostendeskundigen in dienst. Jordy calculeert elektrotechnische installaties, zijn collega Moreno werktuigbouwkundige installaties. “Wij zijn op zoek naar goede collega’s met wie we prettig kunnen samenwerken en die een bepaalde kwaliteit meebrengen. Het zou fijn zijn als je naast kennis ook al wat ervaring hebt, maar we vinden het ook heel belangrijk dat je past binnen ons team en feeling hebt met onze projecten.”

Mooie projecten

Op die projecten is Jordy trots: “Wij hebben bijvoorbeeld voor Creative Valley@Arcadia alle e- en w-installaties ontworpen. Het voorlopige ontwerp is klaar en zal hopelijk verder kunnen worden uitgewerkt tot een uitvoerend ontwerp. Het gaat om een hypermodern kantoorgebouw van 12.000 m², om de hoek van ons hoofdkantoor in Utrecht. Zodra er voldoende huurders zijn, kunnen we hopelijk met de uitvoering beginnen.”

Niet stilzitten

Jordy werkt afwisselend thuis en op kantoor. “Je hebt daar zelf de keuze in, maar het is vaak wel makkelijk om zaken fysiek met elkaar te bespreken. Bovendien hebben we een fraai en gezellig kantoor. Afhankelijk van de drukte is mijn ene werkdag al wat langer dan de andere. Momenteel hebben we veel projecten in afronding. Lekker druk dus, maar ik hou daar wel van. Ik ben niet gemaakt om stil te zitten en ik ben het liefst bezig met dingen maken.”

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!