Vorige
Nieuws

Luistertip voor de vakantie!

In de podcastserie Impact van New Business Radio spreken collega's over interessante vraagstukken en uitdagingen Op naar Net Zero. Steeds een ander onderwerp, steeds een andere gastspreker. Heb jij ze nog niet beluisterd? Grijp dan nu je kans tijdens een wandeling of autorit en laat je bijpraten!

fundamentele verandering

Onze duurzaamheidsexperts Wendeline Besier en Lizzy Butink bespreken in deze aflevering samen met Lucas Simons (directeur van NewForesight en coauteur van het boek 'Changing the game’) over ons Net Zero beleid. Wat zijn de vraagstukken in onze bouwsector? Hoe verduurzaam je zo'n traditionele sector en hoe pakken wij dat aan als Dura Vermeer? 

Beluister hier

Emissievrije bouwplaats

In deze aflevering kijken Sandra van der Lee en Marco Tieleman, samen met Siem Van Merriënboer, logistics consultant bij TNO Mobility and Logistics, naar de uitdagingen die er zijn bij het emissievrij maken van een bouwplaats. Hoe pak je dat bijvoorbeeld aan met de logistiek?

Beluister hier 

Op naar Net Zero

Vanaf nu tellen wij op… naar nul. Nul uitstoot vóór 2050. Dat is de zero in Net Zero die we bij Dura Vermeer voor ogen hebben. We nemen hierbij onze verantwoordelijkheid en betrekken de hele keten. Met al onze collega’s en samenwerkingspartners kunnen we de teller versnellen. Want alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Tel jij mee?

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Wendeline Besier

Programmadirecteur Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Wendeline Besier
Bouw & Vastgoed

Lizzy Butink

Manager Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Lizzy Butink