Vorige
Nieuws

Ontwerpbureau Dura Vermeer Railinfra: twee jaar jong en vijf erkenningen

Ontwerpbureau Dura Vermeer Railinfra: twee jaar jong en vijf erkenningen

Het ontwerpbureau van Dura Vermeer Railinfra heeft de (voor nu) laatste ProRail-erkenning voor ingenieursbureau behaald: de categorie Energievoorziening. In een recordtijd van nog geen twee jaar is het ontwerpbureau van Dura Vermeer Railinfra door ProRail erkend voor het ontwerpen ten behoeve van ‘geïntegreerde contracten’ in niet minder dan vijf categorieën:

 

  • Spoordragende Civieltechnische Constructies
  • Niet-Spoordragende Civieltechnische Constructies
  • Bovenleiding en Draagconstructie
  • Baanbouw en Spoorwerk
  • Energievoorziening

 

Grip op ontwerpprocessen

Dura Vermeer Railinfra heeft met het eigen ontwerpbureau echt grip gekregen op de ontwerpprocessen om veilige en betrouwbare Railinfra te realiseren. Ontwerpen is bij Dura Vermeer Railinfra nu volledig geïntegreerd met verwerving, procesmanagement, werkvoorbereiding en veilige uitvoering. In de toekomst speelt het ontwerpbureau een centrale rol in de digitaliseringsambities. GIS, datacollectie en van 3D naar 5D BIM zijn de komende jaren de focuspunten om de toekomst van alle medewerkers bij Dura Vermeer Railinfra alleen maar mooier te maken.

trots

Op 13 april 2020 startte het ontwerpbureau met twee collega’s. Manager ontwerpbureau Frank Hasper: ‘Zonder medewerkers, geen ontwerpbureau en zeker geen ProRail-erkenning. Gedekt door de bedrijfsambities, met hulp van LinkedIn en de Dura Vermeer-recruiters, groeide het ontwerpbureau in één jaar tijd van 1 tot 9 FTE. Nu, na twee jaar, staat de teller op een groep van vijftien fantastische medewerkers en een vaste flexibele schil van diverse zelfstandigen’.

 

Heb je ook ambities om jouw kwaliteiten in te zetten bij Dura Vermeer Railinfra, wacht niet en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!