Vorige
Nieuws

PODCAST: beluister nieuwe podcast Op naar Net Zero | emissievrije bouwplaats

Dura Vermeer gaat op naar Net Zero. Maar hoe pak je dat aan op een bouwplaats? Met alle materialen en zware machines? Met de logistiek en het transport? 

Luister de aflevering hier terug

In deze aflevering van het programma Impact van New Business Radio kijkt presentator Glenn van der Burg samen met Sandra van der Lee, circulair manager bij Dura Vermeer en Urban Miner, Siem Van Merriënboer, logistics consultant bij TNO Mobility and Logistics en Marco Tieleman, vestigingsmanager bij Dura Vermeer Materieel, naar de uitdagingen die er zijn bij het emissievrij maken van een bouwplaats.  

Podcastserie Op naar Net Zero 
Dit is het tweede deel van de podcastserie Op naar Net Zero. In de vorige podcast bespraken onze duurzaamheidsmanagers Wendeline Bezier en Lizzy Butink met Lucas Simons van NewForesight welke rol Dura Vermeer wil pakken in de transitie en hoe de route eruitziet om naar nul CO2-uitstoot te komen.  

New Business Radio: Programma Impact
Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio. 

Alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Tel jij mee? 

Op Naar Net Zero
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Wendeline Besier

Programmadirecteur Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Wendeline Besier
Bouw & Vastgoed

Lizzy Butink

Manager Duurzaamheid Regio Heel Nederland
Lizzy Butink