Vorige
Nieuws

Vakantieparken Center Parcs De Kempervennen en Het Meerdal klaar voor het vakantieseizoen

Dura Vermeer heeft de afgelopen maanden de vakantieparken De Kempervennen en Het Meerdal van Center Parcs klaargestoomd voor het zomerseizoen. Op beide parken is grootschalig asfaltonderhoud uitgevoerd aan parkwegen. De gaten in het asfalt zijn opgevuld en de wegen hebben een nieuwe deklaag gekregen, waardoor zij de verwachte vakantiedrukte weer aankunnen.

Een uitdagende klus met strakke deadlines, want beide parken bleven open tijdens de werkzaamheden. ‘Voor iedere fase stond vijf dagen gepland om de werkzaamheden in te verrichten. De cottages rondom de aan te pakken wegen waren vanaf maandagochtend 10:00 uur vrij, waarna wij konden starten. Op vrijdagmiddag 15:00 uur moest alles klaar en opgeruimd zijn, zodat de nieuwe gasten de cottages konden betreden’, vertelt projectleider Christian Mattijssen. ‘Dit vroeg om goede samenwerking en afstemming met Center Parcs en dat is allemaal heel goed verlopen’.

1
6

Center Parcs De Huttenheugte en De Limburgse Peel

Binnen het onderhoudscontract tussen Center Parcs en Dura Vermeer zijn de Huttenheugte in Drenthe en Limburgse Peel in America (Horst) de volgende parken waar het asfalt wordt vernieuwd

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Roelant Veldboer

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid Oost Regio Limburg, Regio Gelderland
Roelant Veldboer