Vorige
Nieuws

Werkzaamheden bedrijventerrein Spoorlanden gestart

Starthandeling door wethouder Albert Holtland op bouwteam Spoorlanden in Kampen.

Na een lange periode van planvoorbereiding heeft wethouder Albert Holtland maandagochtend 4 oktober de aftrap gegeven voor de uitvoerende werkzaamheden voor het revitaliseren van bedrijventerrein Spoorlanden in Kampen.

De wethouder mocht met een kraan de eerste straatstenen verwijderen. Projectleider Erik Last van Dura Vermeer en projectleider Remko Schultz van de gemeente Kampen vertelden over alle werkzaamheden en de vervolgstappen die de komende jaren gezet worden op Spoorlanden. ‘Na een efficiënte bouwteam fase gaan we nu buiten starten met het toekomst bestendig maken van fase 1 van Spoorlanden. Tijdens de realisatie zetten we in op het verduurzamen en klimaatbestendig maken van het bedrijventerrein waarbij de veiligheid van de gebruiker en onze medewerkers op één staan,’ vat Harm Brouwer, bedrijfsleider bij Dura Vermeer, de uitleg van de projectleiders samen.

Van start

Tot en met 30 november werken we aan de Spoorstraat vanaf het Kraton tot en met de westelijke kruising met de Spoordwarsstraat.

Start van de revitalisatie van bedrijventerrein Spoorlanden

Startschot

Wethouder Albert Holtland gaf de aftrap voor de uitvoering.

Revitalisering Spoorlanden

Dura Vermeer zet zich samen met de gemeente Kampen en Anacon Infra in bouwteam verband in om de bereikbaarheid, communicatie en leefbaarheid op bedrijventerrein Spoorlanden te verbeteren. Tot en met 30 november werken ze aan de Spoorstraat vanaf het Kraton tot en met de westelijke kruising met de Spoordwarsstraat. Door hier meer eenheid en structuur in aan te brengen, wordt de doorstroming, verkeersveiligheid en uitstraling verbeterd.

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!