Vorige
Nieuws

Winnaars Dura Vermeer Innovatieprijs 2023

Niet één, niet twee, maar liefst drie finalisten gingen er met de hoofdprijs vandoor in de strijd om de Dura Vermeer Innovatieprijs 2023. De jury, waaronder Job Dura, maakte de winnaars bekend tijdens de Finaledag bij YES!Delft. Dit jaar stond de Innovatieprijs in het teken van Net Zero, maar liefst 114 innovatieve ideeën werden door collega’s ingediend!

Wij feliciteren alle winnaars met deze eervolle prijs en wensen hen veel succes met het verder uitwerken van hun innovatie tot een implementeerbaar plan, in samenwerking met YES!Delft en onze collega’s van NEXT.

Finaledag

De finaledag van de Innovatieprijs 2023 vond plaats op 4 juli bij YES!Delft. De 10 finalisten vertelden in een 2-minuten pitch aan de jury waarom juist hun idee in de prijzen moest vallen. Gebaseerd op de gestelde criteria: de Co2-impact, waardecreatie voor Dura Vermeer, haalbaarheid, schaalbaarheid en uiteraard het vernieuwende karakter, heeft de jury uiteindelijk gekozen voor drie winnende ideeën.

Job Dura benadrukte tijdens de finaledag het belang van innovatie voor Dura Vermeer. "Voor Dura Vermeer is innovatie van groot belang. We zullen met z’n allen hier hard aan moeten werken om onze lange-termijn continuïteit te waarborgen en om voorop te blijven lopen in de markt. Iedereen die een idee heeft ingediend, bedankt! Jullie zijn allemaal winnaars.”

Juryleden Innovatieprijs 2023

Pitch van finalist Rick Fikkert

Over de dura vermeer innovatieprijs 

De Dura Vermeer Innovatieprijs is een prijsvraag die om de twee jaar wordt georganiseerd voor alle medewerkers van Dura Vermeer. Gedurende zes weken kon iedereen zijn of haar idee inzenden via een interactief Innovatieplatform. Na sluiting van de prijsvraag volgde een zorgvuldige selectie van tien finalisten, die op de Finaledag van 4 juli het podium hebben kregen om hun idee te presenteren aan de jury.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.