Vorige
Nieuws

Dura Vermeer Railinfra behaalt derde erkenning ProRail Ingenieursdiensten

Nadat Dura Vermeer Railinfra op 2 mei 2021 de boeken in is gegaan als erkend ontwerper voor ProRail in de civieltechnische categorieën, kunnen wij nu met trots vermelden dat per 9 juni de derde erkenning hieraan is toegevoegd: ‘Ontwerp Bovenleiding en Draagconstructies t.b.v. Geïntegreerde Contracten.’

Met deze erkenning is Dura Vermeer Railinfra nu bevoegd om alle ontwerpwerkzaamheden aan de bovenleiding en bijbehorende draagconstructie uit te voeren voor de realisatiecontracten van ProRail. Van kleine aanpassingen aan bestaande bovenleiding tot de elektrificatie van complete emplacementen. 

3 erkenningen

Eerder heeft Dura Vermeer ook erkenningen ontvangen voor 'Ontwerp Spoordragende Civieltechnische Constructies t.b.v. Geïntegreerde Contracten' en 'Ontwerp Niet-Spoordragende Civieltechnische Constructies en Utilitair t.b.v. Geïntegreerde Contracten'. Dura Vermeer prijkt met de drie erkenningen nu niet alleen als uitvoerende partij op de 'lijst van erkende ondernemers' op de website van ProRail, maar ook als ontwerpende partij. 

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!