Vorige
Nieuws

Jonge meiden bouwen aan de toekomst op Girls' Day 2022

Ook dit jaar deed Dura Vermeer mee aan de nationale Girls’ Day! Op donderdag 7 april kregen 50 meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar van het Herbert Vissers College uit Nieuw-Vennep een kijkje achter de schermen in de bouw. Op projectlocatie Tudorpark, waar Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed en Dura Vermeer Divisie Infra samen een nieuwe woonwijk realiseren, maakten de meisjes kennis met een aantal bedrijfsonderdelen.

Zelf bouwen aan de toekomst

De meiden gingen aan de slag met verduurzaming van de woonwijk, stelden zelf een huis samen en bouwden een toren van spaghetti.

Naar buiten

Een ronde over de bouwplaats mocht niet ontbreken, met een kijkje in de keet en uitleg over het materieel.

Nationale Girls’ Day

Girls’ Day is een initiatief van VHTO, met als doel om meiden al op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en ICT. Jonge meiden bezoeken door heel Nederland bedrijven in de bèta-, techniek- en IT-sector om kennis te maken met de verschillende beroepen. Om het groeiende aantal vacatures in onze branche te kunnen vullen is het nodig om een brede groep talent aan te spreken. Diversiteit is dan ook een belangrijk thema bij Dura Vermeer. Door jonge meiden te laten zien hoe het is om te werken bij Dura Vermeer, hopen we een nieuwe generatie vrouwen te inspireren om later een baan in onze boeiende sector te kiezen!

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord West Bekijk werkmaatschappij
Lees meer van Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.