Vorige
Nieuws

Dura Vermeer en De Haagse Hoge School laten studenten Civiele Techniek kennismaken met de railbranche

Dura Vermeer en De Haagse Hogeschool

Dura Vermeer Railinfra ondersteunt De Haagse Hogeschool met het geheel nieuw opgezette lesprogramma. Vanaf november tot en met februari zijn de studenten aan de slag met ontwerpen, berekeningen en het opstellen van planningen, zodat theorie en praktijk samenkomen. Tijdens de workshops worden de studenten begeleid door medewerkers van Dura Vermeer, krijgen zij handige info en tips en bezoeken ze gezamenlijk Railcenter. Het doel? Studenten Civiele Techniek een vroege sneak peek geven in de mooie en uitdagende wereld van railtechniek. 

Op vrijdag 1 december bezochten de studenten het kantoor van Dura Vermeer. Daar hebben ze kennis gemaakt met ons bedrijf en zijn ze aan de slag gegaan met de cases die de studenten gedurende het hele traject moeten uitwerken.

Vast onderdeel opleiding Civiele Techniek

Voor het eerst is railtechniek nu een vast onderdeel van het curriculum van de opleiding Civiele Techniek aan De Haagse Hogeschool. Deze sterke betrokkenheid werkt als een lanceerplatform waar studenten niet alleen theoretische kennis vergaren, maar ook praktische ervaring opdoen in de dynamische wereld van railtechniek.

1
4
Lees meer van Dura Vermeer Railinfra Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!