Vorige
Nieuws

Dura Vermeer Railinfra ontvangt ingenieursbureau-certificaat van ProRail voor het behalen van vijf erkenningen

Dura Vermeer Railinfra ontvangt ingenieursbureau-certificaat van ProRail (1)

Vanaf 14 april 2022 is Dura Vermeer Railinfra door ProRail erkend om alle niet-treinbeveiliging gerelateerde ontwerpwerkzaamheden te verrichten voor UAV GC contracten: Spoordragende en niet-spoordragende civiele constructies, baanbouw en spoorwerk, bovenleiding en energievoorziening. Bij het behalen van deze vijf erkenningen in de ongekend korte doorlooptijd van minder dan twee jaar, hoort natuurlijk een feestelijke uitreiking van het bijbehorende certificaat. Op woensdagmiddag 8 juni was het zover: Frank Hasper, manager van het ontwerpbureau, ontving het certificaat uit handen van Ferdi van Duinen, procesleider erkenningen bij ProRail. 

Voor de gelegenheid waren de erkenningscommissie van ProRail en het ontwerpbureau van Dura Vermeer Railinfra met directeur Remko Uenk samengekomen in het bijzondere Dom-Café in de Utrechtse Domkerk. In korte speeches vertelden Dura Vermeer en ProRail over het fantastische ontwerpteam die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, over de consistente en correcte beantwoording van de vragen van de erkenningscommissie en de overtuigende wijze waarop Dura Vermeer Railinfra deze erkenningen op basis van aangetoond vakmanschap heeft verdiend.

We zijn ongelooflijk trots op het behalen van dit certificaat en de mogelijkheden die de erkenningen geven om veilige en betrouwbare railinfra te realiseren voor de Nederlandse spoormarkt.

Dura Vermeer Railinfra ontvangt ingenieursbureau-certificaat van ProRail (1)

Frank Hasper ontving namens Dura Vermeer het certificaat uit handen van Ferdi van Duinen, procesleider erkenningen ProRail. 

Dura Vermeer Railinfra ontvangt ingenieursbureau-certificaat van ProRail (2)

De vijf erkenningen in een ongekend korte doorlooptijd van minder dan twee jaar behaald.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!