Vorige
Nieuws

Hoogste punt Suurhoffbrug is bereikt

Suurhoffbrug A15 Dura Vermeer

Met het inhijsen van de 80 meter lange middenboog is de nieuwe tijdelijke Suurhoffbrug (A15) nu compleet. Een knap staaltje vakwerk, want zelfs bij een brug van dit formaat komt het uiteindelijk aan op millimeterwerk. Dankzij de nauwkeurige berekeningen en de excellente prestatie van het gehele team, is de hijsactie zeer voorspoedig verlopen.

De brug is opgebouwd uit acht delen en heeft een totale lengte van 200 meter en een hoogte van 40 meter. De afbouwfase begint nu, waarna de brug in het voorjaar van 2021 in zijn geheel op transport gaat. Vanaf Hollandia in Krimpen aan den IJssel naar de Maasvlakte zal de brug zo'n 40 kilometer over water afleggen en daarbij zeven bruggen passeren. Het belooft een spectaculaire reis te worden! 

1
5

Suurhoffbrug

Dura Vermeer realiseert vanuit combinatie STIPT, samen met Hollandia Infra, Besix en Mobilis TBI in opdracht van Rijkswaterstaat, de nieuwe tijdelijke Suurhoffbrug over de A15 bij Oostvoorne. Samen plaatsen we de tijdelijke brug en renoveren we de bestaande brug. Dit zorgt voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer en worden files en sluipverkeer voorkomen. 

Dura Vermeer realiseert vanuit aannemerscombinatie STIPT, samen met Hollandia Infra, Besix en Mobilis TBI in opdracht van Rijkswaterstaat​, de nieuwe tijdelijke Suurhoffbrug​ over de A15 bij Oostvoorne. Meer weten over dit project? Kijk op de pagina van Rijkswaterstaat of volg het op Facebook.​ Beelden: Danny Cornelissen, #PortPictures

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.