Vorige
Nieuws

Raamovereenkomst Civiele Projecten in Haarlem en Zandvoort tussen gemeenten en partner Dura Vermeer getekend

Raamovereenkomst Civiele Projecten in Haarlem en Zandvoort

Foto: Jaap Meindersma (directeur bij gemeente Haarlem), Adelbert de Vreese (directeur bij Dura Vermeer) en Jeroen Turenhout (bedrijfsleider bij Dura Vermeer).

Op 11 januari heeft Dura Vermeer de nieuwe Raamovereenkomst Civiele Projecten (RCP) ondertekend in de raadzaal van gemeente Haarlem. Deze raamovereenkomst volgt na ruim vijf jaar de oude (ROGO) raamovereenkomst op waarbinnen Dura Vermeer ook al samenwerkingspartner was.

De nieuwe raamovereenkomst heeft een looptijd van maximaal 8 jaar (inclusief verlenging) en betreft de civiele projecten binnen het areaal van gemeenten Haarlem en Zandvoort. Het contract is volledig gegund op kwaliteit en op basis van onze ambities op duurzaamheid, omgevingsbewustzijn, politieke sensitiviteit en doeltreffend en efficiënt werken.

Groepsfoto Gemeenten Haarlem en Zandvoort, bouwpartners Dura Vermeer, Van Gelder en Heijmans en ingenieursdiensten Witteveen&Bos en Sweco

Raamovereenkomst

Gemeenten Haarlem en Zandvoort, bouwpartners Dura Vermeer, Van Gelder en Heijmans en ingenieursdiensten Witteveen+Bos en Sweco.

Houtplein Haarlem

Dura Vermeer aan het werk op project Houtplein in Haarlem.

Gemeenten Haarlem en Zandvoort zorgen ervoor dat met deze innovatieve contractvorm vol met ambities, de komende jaren weer mooie stappen gezet gaan worden op gebied van duurzaamheid, innovatie en digitalisering met oog voor de omgeving waarin gewerkt wordt.

Naast het partnerschap dat door Dura Vermeer wordt ingevuld, zullen ook bouwbedrijven Van Gelder en Heijmans projecten in de openbare ruimte tussen stad en strand realiseren.

We zijn trots op het vervolgen van de samenwerking en het vertrouwen dat we van gemeenten Haarlem en Zandvoort hebben ontvangen. We kijken uit naar de samenwerking!

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord West Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Jeroen Turenhout

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Jeroen Turenhout